Burn-Out Massage

Burn-Out is een energie verstoring. Niet te verwarren met depressie, depressie is een stemmingsstoornis. Burn-out is letterlijk opgebrand zijn. Men voelt zich lichamelijk, emotioneel en psychisch uitgeput. Daardoor kan je niet meer normaal functioneren in je dagelijkse leven. De batterij is plat, het licht gaat plots uit.

Een burn-out ontstaat niet plots maar is meestal het gevolg van een langdurige periode van stress en overbelasting. De energie is verstoord en daardoor raken cognitieve en emotionele processen verstoord. Dat wil zeggen dat je nog wel iets wil doen maar dat het niet meer kan. Daar bovenop komen vaak nog de teleurstelling in jezelf, het gevoel dat je de dingen niet onder controle hebt. Men raakt zo snel in een vicieuze cirkel.

Wat kan een kleur-licht olie voor jou doen? Naast je reguliere behandeling bij je huisarts kan je voor extra ondersteuning kiezen. De massage met de kleur-licht zorgt ervoor dat je in een diepe ontspanning komt en brengt je energie in balans. Deze massage is gecombineerd met healing om ervoor te zorgen dat de kleurfrequenties niet enkel je energie laat stromen maar ook opbouwt.

 

Tai Chi & Chi Kung/Kleurenpunctuur/Kleur Healing Massage