Kleurenpunctuur

In mijn leven heb ik al tal van alternatieve behandelingen gedaan in de zoektocht naar mezelf en het ontplooien van mezelf. Tai Chi & Chi Kung en kleurenpunctuur zijn beide middelen die me er het beste en meest diepgaande mee geholpen hebben en nog steeds doen.

Beide zijn zeer zacht met dat verschil dat Tai Chi meer als een sport gezien wordt en vaak in groep daar waar kleurenpunctuur een individuele methode is.

Waarom dan kleurenpunctuur? Wel, het vind een groot deel van zijn fundament in de Traditionele Chinese Geneeskunde.(Tai Chi is hier ook mee verbonden) Ik was hier al mee vertrouwd. Door zelf behandelingen te ondergaan voelde ik de zachte, subtiele resultaten hiervan die toch wel een grote impact hadden in mijn leven.  Zacht als in, je kan ontspannen op de tafel liggen en de behandeling ondergaan. Subtiel als in, je voelt wel veranderingen maar vaak zijn ze niet onder woorden te brengen. Kleurenpunctuur werkt diep in in het onderbewuste, het belicht als het ware bepaalde ‘problematiek’ en door deze belichting vergroot je je bewustzijn. Dat geeft inzichten en verbeteringen aan je dagelijkse leven.

Kleurenpunctuur is dan ook een bewustzijnstherapie.

De behandelingen duren gemiddeld een uur.

Een eerste behandeling anderhalf uur, voorafgaand is nog een intake gesprek.

Voor afspraken : wendy@FreeChi.be of 0484/790028