Kleur Healing Massage

 

 Is een volledige lichaamsmassage waarbij er gebruik gemaakt wordt van de Kleur-lichtoliën ontwikkeld door Inge Cox. https://sanbao.be

                                                                               De kleur-lichtoliën bestaan uit een kleur- en een kuurreeks.

Deze is de kleurreeks. Zoals je kan zien bestaat deze reeks uit de kleuren van de regenboog. De vibratie van de kleur stimuleert de kleur kwaliteit in de persoon. Bijvoorbeeld de kleur blauw geeft rust.

Elke olie is een samenstelling van biologische sesamolie en een synergie van etherische olie, bewerkt met een hoog technologische methode met licht om de informatie van kleur in de olie te brengen. Licht is de drager van kleur en  wordt in combinatie met olie in ons energiesysteem opgenomen. De verschillende kleurfrequenties, elke met hun specifieke betekenis, hebben invloed op onze stemmingen, gedrag en vitale levensfuncties.

Ook is iedere olie opgeladen met een specifiek geometrisch patroon om de energiebalans in het lichaam te herstellen, worden lichaam en geest optimaal op elkaar worden afgestemd.

 

Deze reeks is de kuurreeks. De kuurreeks stimuleert de werking. Bijvoorbeeld de Detox Immuun stimuleert het immuunsysteem.

Alle oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen en dragen het Ecogarantielabel. (Belgisch biolabel voor cosmetica)

 

De olie wordt aangebracht op specifieke punten en zones op het lichaam, zo geven we een kleurimpuls om Deze massage is een hele zachte, rustgevende massage die ervoor zorgt dat je energie weer gaat stromen en je heerlijk kan ontspannen.

 

De olie werkt op lichamelijk, energetisch, mentaal en spiritueel niveau en heeft een helend effect op heel je systeem. Zo word je je weer bewust, bewust van je eigen helend vermogen en je innerlijke kracht!

Heb je interesse om een kleur healing massage te ontvangen maak dan een afspraak via : wendy@FreeChi.be of  0484/790028

Een Kleur Healing Massage duurt ongeveer 1u15min. De massage zelf is een uur, daarvoor is een kort intake moment voorzien.

Deze massage kan gecombineerd worden met kleurenpunctuur.

Prijs : 40€

 

 

Tai Chi & Chi Kung/Kleurenpunctuur/Kleur Healing Massage